Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Termékek » Meghívók » Esküvő » 12. Tekercses

12. Tekercses

12. Tekercses

Tekercses esküvői meghívó

A4-es illetve A5-ös formátumú gyöngyházpapírra nyomtatott elegáns tekercses esküvői meghívók hozzá illő szatén szalaggal átkötve. Ennél a típusnál is mód van saját közös fényképetekkel tervezni, ezzel igazán egyedivé és emlékezetessé varázsolva a  meghívókat.

Tekercs Esküvői Meghívó Ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
Ára: 450 Ft./db.
Pl.: 20 darab rendelése esetén 2000 Ft. + ( 450 Ft. x 20 db. ) = 11.000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett tekercs esküvői meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet igény esetén külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

Esküvői meghívó

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető! Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni esküvői meghívótokat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok tekercses esküvői meghívóinkból.

Vissza