Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

ÁSZF

A szolgáltatás leírása

Esküvői, Ballagási, Születésnapi, Keresztelő meghívók készítése.

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerzõdés létrejötte

A szerződés akkor jön létre ha sikeresen kitöltötte a megrendelő űrlapot erről visszaigazolást is kapott illetve elutalta a 2000 Ft. - os szerkesztési díjat. Rendelhet e-mail - en keresztül is. Ez esetben a szerződés akkor jön létre ha visszaigazoltuk, hogy megkaptunk minden szükséges információt illetve elutalta a 2000 Ft. szerkesztési díjat.

A szolgáltatás igénybevételének feltételei

A meghívó készítéshez szükséges információk elküldése illetve a szerkesztési díj átutalása vagy helyszínen ( telephelyünkön ) történő kifizetése.

A szolgáltatás igénybevételével járó díjak és költségek

Van egy egyszeri 2000 Ft. - os szerkesztési díjunk. Minden meghívónak van egy darab ára amely az adott terméknél pontosan megtalálható. ( A meghívók nem tartalmazzák a borítékot. ) Ezen kívül csak az utánvételes postázásnak a költségével kell számolni. Ez nagyságrendileg 2000 Ft.

A Felhasználó jogai és kötelezettségei

A megrendelt meghívó esetén először egy elektronikus tervet készítünk majd annak jóváhagyása után elkészítjük a fizikai mintapéldányt. A fizikai mintapéldány kézhezvétele után a felhasználó elállhat a megrendeléstől.

Szerződés megszűnése, díjvisszatérítés

A szerződés a kész meghívók sikeres átadásával lezárul. Mivel minden esetben egy elektronikus és egy fizikai mintát jóvá kell hagynia a megrendelőnek a többszörösen jóváhagyott és kifizetett de utána mégis hibásnak talált meghívót árát nem áll módunkban fisszafizetni.  A szerkesztési díj a meghívó tervezési kötségeit tartalmazza! Így a meghívó rendeléstől el lehet állni a szerkesztési díjat azonban ez esetben nem áll módunkban visszafizetni.

Elállás joga

A fizikai minta példány kézhezvétele után a megrendelő a rendeléstől elállhat.