Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Bemutatkozás

Esküvői meghívó készítés

Minden, ami meghívó!

Egyedi, kreatív igényeket kielégítő tervezés és minőségi kivitelezés:

  • Esküvőre
  • Házassági évfordulóra
  • Keresztelőre
  • Születésnapra
  • Ballagásra, diplomaosztóra
  • Céges rendezvényre
  • Galéria megnyitóra
  • vagy bármilyen egyéb fontos eseményre...

Új arculattal,  folyamatosan bővülő kollekcióval, és több mint 10 éves tapasztalattal indítottuk el a meghivo.hu honlapunkat. Fő tevékenységünk az egyedi meghívók készítése.

Tapasztalatból tudjuk, hogy a Nagy Napra, fontos családi eseményekre való készülődés általában rengeteg időt, energiát emészt fel, ennek megkönnyítésében szeretnénk segítséget nyújtani.

Saját tervezésű és készítésű, igényes és elegáns meghívókat, ültetőkártyákat, menükártyákat, születési és esküvői értesítőket, köszönő ajándékokat egyedi elképzelések alapján közösen alakítjuk, így lesz igazán személyre szabott a végeredmény.

Kollekciónk összeállításánál igyekeztünk a klasszikus elegánstól a vicces, bohókásig minden típust kiválasztani, de magyaros, népi motívumokat is találhattok, de mi csak ötleteket adunk önnek a meghívó készítéshez.

A legfontosabb számunkra megrendelőink elégedettsége, a meghívó készítés folyamán egyedi igényeket kielégítő tervezést illetve minőségi kivitelezést nyújtunk önnek.

Mottónk: minőségi munka rövid határidővel, barátságos, megbízható szolgáltatás megfizethető áron garanciával! Legjobb Ügyfél az elégedett Ügyfél!

Válasszatok széles kínálatunkból, vagy alakítsátok át őket kedvetek szerint, és mi elkészítjük egyedi meghívótokat, amit megálmodtatok.

Irodánk Budapest szívében, a Deák tér szomszédságában található, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Ha autóval jönnétek, haszáljátok útvonaltervezőnket!
Ha nem tudtok személyesen felkeresni, használjátok az online megrendelést az ország bármely területéről, az elkészített meghívókat pedig kipostázzuk.

Sok hasznos segítséget és új funkciót találtok az oldalon!

Regisztráció után az alábbi funkciókat használhatjátok:

- Esküvői költségtervező: az esküvővel kapcsolatos összes költséget vezethetitek, a ruhától a dekorációig mindent, így könnyebben követni tudjátok, nehogy kifussatok a költségkeretből

- Visszaszámlálás: ha rögzítitek a  Nagy Nap dátumát, a honlapon található naptár alatt jelezzük az esküvőig hátra lévő időt, nap, óra, perc, másodperc formátumban, így pontosan tudni fogjátok mennyi időtök van még életetek legboldogabb pillanatáig

- Ifjú párjaink esküvői fotói: galériát nyithattok, ahol akár az esküvő előtti, vagy az esküvőn készült fényképeket tárolhatjátok, és küldhetitek szét a rokonoknak, barátoknak.

Regisztráció nélkül is válogathattok a több száz különböző idézet, meghívóra kerülő szövegminta, betűtípusok illetve háttérminták között.

Az oldalon talált háttérmintákon kívül lehetőség nyílik egyedi fényképes meghívók elkészítésére is.

Reméljük, segítségetekre szolgál az oldalunk az előkészületekben, látogasson el a híreink menüpontba ahol mindig újdonságokkal várjuk a vendégeinket.

Kellemes böngészést kívánunk:

Meghivo.hu csapata