Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Termékek » Meghívók » Születésnap » Kicsiknek

Kicsiknek

Kicsiknek

Szülinapi meghívó

A gyerekeink életében a születésnapok nagyon különleges események. Egyedi szülinapi meghívóinkkal szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy már az ünnepnapra való készülődés is igazán emlékezetes legyen, és akár emléknek is el lehet tenni. A meghívóra lehet választani kedvenc mesefigurák, grafikák vagy ovódai jelek közül, de saját fényképet, vagy gyerek rajzot is rá lehet varázsolni a meghívóra. Ebben az esetben is igyekeztünk széles választékot biztosítani, több száz szülinapi idézet, szülinapi meghívó szöveg és háttér közül válogathattok,  de hozhattok saját fotót is, így lesz igazán egyedi fényképes meghívótok. Bármely formátumban  tudunk szülinapi meghívót készíteni, a pausz tekercsestől a francia méretben hajtogatottig, de egyedi kéréseket is megvalósítunk.

Szülinapi meghívók ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft

Pausz tekercses: 450 Ft/db.

Üvegcsés: 800 Ft/db.

Összes többi meghívó: 450 - 550 Ft/db. boríték nélkül!

100 db felett kérjétek egyedi árajánlatunkat!
Nincs minimális rendelési darabszám!

Borítékok opcionálisan 20-70 Ft./db. között!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Óvodai jeleket előzetesen el lehet küldeni, vagy mi is tudunk készíteni gyors határidővel. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból

Részletes Minta

Szülinapi gyerekzsúr meghívóSzülinapi gyerekzsúr meghívó

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető! Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni meghívótokat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok meghívóinkból.

Vissza