Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Termékek » Meghívók » Esküvő » 15. Meghívó Bordó tasakban

15. Meghívó Bordó tasakban

15. Meghívó Bordó tasakban

Esküvői meghívó Bordó tasakban

A meghívó tasakjának anyaga egy 120g - os bordó enyhén csillogós papír. Tetszőleges színű szatén szalaggal tudjuk átkötni. Javasolt a képen is látható bordó szatén szalag. A tasakban elhelyezett papír amire a meghívó szövege kerül fehér vagy halvány bézs színű lehet, ezt a megrendelésnél be tudja jelölni a papír kiválasztásnál. A belső rész kétszer van meghajtva. Összehtott állapotban látszik a "Meghívó" felirat illetve még tetszés szerint a pár neve. A meghívót kinyitva tudjuk megtekinteni az idézetet és a meghívó konkrét szövegét.

A meghívót a képen is látható bordó inda mintával készítjük. Egyéb díszítő képecskét pl.: gyűrűt természtesen lehet hozzá választani a galériából.

A meghívókat a kiválasztott szatén szalaggal megkötve adjuk át alap esetben sima fehér borítékban melyet az ár tartalmaz!

Bordó színű enyhén csillogós boríték is rendelhető hozzá kb. 100 Ft. / db áron.

Részletes minta

Esküvői meghívó bordó tasakban

Esküvői meghívó Bordó tasakban Meghívó Ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
Ára: 800 Ft./db.
Pl.: 20 darab rendelése esetén 2000 Ft. + ( 800 Ft. x 20 db. ) = 18.000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett esküvői meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet igény esetén külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni! Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér választására is, vagy akár fényképes esküvői meghívó változat elkészítésére is saját fotókból.

Vissza