Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Termékek » Meghívók » Esküvő » 17. Madárkás

17. Madárkás

17. Madárkás

Madárkás meghívó

Mint a szerelem hírének hordozói, a 2024-es esküvői trendek között is egy jelentős helyet foglal el a „szerelmes madarak” témaköre. Ez a ruházatban, ékszerválasztásban, dekorációban megjelenhet például tolldíszítésben, a meghívók esetében pedig az ifjú pár választhatja a szerelem madarait hírnökül a nagy nap közhírré tételéhez.

15 x 15 cm - es fehér matt papírra nyomtatott esküvői meghívó. Ennél a típusnál is mód van saját közös fényképetekkel tervezni, ezzel igazán egyedivé és emlékezetessé varázsolva a  meghívókat.

Meghívó belseje terv ( Több információ, hoszabb szöveg esetén két oldalasra is tervezhető):

Esküvői meghívó

Meghívó Ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
450 Ft./db.
Pl.: 20 darab rendelése esetén 2000 Ft. + ( 500 Ft. x 20 db. ) = 12.000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

Borítékok opcionálisan 20-70 Ft./db. között!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet igény esetén külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok meghívóinkból.

Vissza