Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Termékek » Meghívók » Keresztelő » Keresztelő meghívó - keresztvágott

Keresztelő meghívó - keresztvágott

Keresztelő meghívó - keresztvágott

Keresztvágott keresztelő meghívók, születési értesítők

Keresztvágott keresztelő meghívó kollekciónk egyik legnépszerűbb darabja. A hajtogatott meghívó első oldala átlósan kerül vágásra, így születik meg a különleges forma. A keresztelő idézet, illetve a szöveg nagy része a belső oldalra kerül. Ebben az esetben is igyekeztünk széles választékot biztosítani, több száz idézet, meghívó szöveg és háttér, grafika közül válogathattok, az exkluzív, elegánstól a vicces, bohókásig, a hagyományostól a különlegesig, de hozhattok saját fotót is a kisbabáról, ultrahangról így lesz igazán egyedi fényképes értesítőtök.

Meghívó ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

Keresztvágott keresztelő meghívók, születési értesítők: 550 Ft/db boríték nélkül!

Borítékok opcionálisan 20-70 Ft./db. között!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett születési értesítő elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

Keresztelő meghívó eleje

Keresztelő meghívó

Keresztelő meghívó belseje

Keresztvágott keresztelő meghívó

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető!
Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni  a keresztelő meghívót, születési értesítőt, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok születési értesítőinkből.

Vissza