Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Termékek » Meghívók » Keresztelő » Keresztelő meghívó - francia hajtogatott

Keresztelő meghívó - francia hajtogatott

Keresztelő meghívó - francia hajtogatott

Francia hajtogatott keresztelő meghívó, születési értesítő

Az esküvő után, közös életetek egyik legfontosabb eseménye a gyermek születése, és a keresztelő napja.  Igyekesztünk széles választékot összeállítan, az exkluzív, elegánstól a vicces, bohókásig, a hagyományostól a különlegesig, de hozhattok saját fotót is, így lesz igazán egyedi a fényképes keresztelő meghívó.

A francia hajtogatott keresztelő meghívók klasszikus eleganciája mellett egyik fő előnye, hogy egyszerre hat oldalra lehet tervezni! Abban az esetben ajánljuk ezt a típust, ha hosszabb a meghívóra tervezett szöveg, vagy nagyobb betűtípust szeretnétek választani. A zsúfoltság hatása nélkül egyedi kérések alapján tudunk saját fotót, grafikát, egyedi keresztelő idézetet, keresztelő meghívó szöveget és háttéret elhelyezni. Mérete összehajtva 10*21 cm, kinyitva pedig A4-es vagyis 21*30 cm.

Meghívó ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

Francia hajtogatott keresztelő meghívó, születési értesítő: 390 Ft/db. boríték nélkül

Borítékok opcionálisan 20-70 Ft./db. között!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

Meghívó külső borító lapja:

Meghívó készítés

Meghívó belső része három részre hajtogatva:

Egyedi Meghívó készítés

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető!
Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni a keresztelő meghívót, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok meghívóinkból.

Vissza