Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Termékek » Meghívók » Keresztelő » Keresztelő meghívó - pausz tekercses

Keresztelő meghívó - pausz tekercses

Keresztelő meghívó - pausz tekercses

Pausz tekercses keresztelő meghívó, születési értesítő

Az esküvő után, közös életetek egyik legfontosabb eseménye a gyermek születése, és a keresztelő napja. Ebben az esetben is igyekeztünk széles választékot biztosítani, több száz keresztelő idézet, meghívó szöveg és háttér közül válogathattok, az exkluzív, elegánstól a vicces, bohókásig, a hagyományostól a különlegesig, de hozhattok saját fotót is, így lesz igazán egyedi a fényképes keresztelő meghívó. a pausz papírból készített keresztelő meghívó mellett bármely formátumban  tudunk keresztelő meghívót készíteni francia hajtogatottól az üvegcsésig, de egyedi kéréseket is megvalósítunk.

Meghívó ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

Pausz tekercses: 450 Ft/db.

Üvegcsés: 800 Ft/db.

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

Keresztelő meghívó

 

Keresztelő meghívóKeresztelő meghívóKeresztelő meghívóKeresztelő meghívó


Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető!
Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni meghívótokat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok meghívóinkból.

Vissza