Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Termékek » Meghívók » Ballagás, diploma » Francia hajtogatott meghívó

Francia hajtogatott meghívó

Francia hajtogatott meghívó

Francia hajtott Ballagási meghívó

Klasszikus eleganciája mellett egyik fő előnye, hogy egyszerre hat oldalra lehet tervezni! Abban az esetben ajánljuk ezt a típust, ha hosszabb a meghívóra tervezett szöveg, vagy nagyobb betűtípust szeretnétek választani. A zsúfoltság hatása nélkül egyedi kérések alapján tudunk saját fotót, grafikát iskoláról, osztályról, vagy egyedi háttérmintátballagási idézetet, ballagási szöveget, program leírást elhelyezni. Mérete összehajtva 10*21 cm, kinyitva pedig A4-es vagyis 21*30 cm. A meghívókat szabványos igény szerint francia méretű borítékkal adjuk át.

Meghívó Ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
500 Ft./db. boríték nélkül!
Pl.: 20 darab rendelése esetén 2000 Ft. + ( 500 Ft. x 20 db. ) = 12.000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

Borítékok opcionálisan 20-70 Ft./db. között!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

Meghívó hajtogatott belseje:

Ballagási meghívó - francia hajtott

Vissza