Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Catalog Invita?ie » Invitatii » Diploma » Üvegcsés meghívó

Üvegcsés meghívó

Üvegcsés meghívó

Üvegcsés ballagási meghívó

Ha igazán elegáns, különleges esküvői meghívót szeretnél, válaszd az üvegcsés meghívót. Az igen népszerű meghívó úgy készül, hogy A5 - ös méretű pausz meghívót rejtünk egy parafa dugóval lezárt üvegfiolába. Teljes hosszúság: 21 cm, erre kerül rá az esküvői meghívó szövege, a háttérkép, vagy a saját fénykép, illetve a kiválasztott idézet. Minden meghívót egyénileg kiválasztott szalaggal és egyedileg készített kicsi kártyával szállítunk!

Meghívó Ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
800 Ft./db. szatén szalaggal, kiskártyával együtt!
Pl.: 20 darab rendelése esetén 2000 Ft. + ( 800 Ft. x 20 db. ) = 18.000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet igény esetén külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Bármilyen más színvilággal és mintával is rendelhető ezen meghívónk!

Lila szalagos ballagási meghívó!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Vissza