Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Catalog Invita?ie » Invitatii » Ziua de nastere » Nagyoknak

Nagyoknak

Nagyoknak

Születésnapi meghívók

Életünket az ünnepek teszik széppé, ezek között is a születésnapok várvavárt, különleges események, melyeket szeretteinkkel, a család, és a bartátok társaságában töltünk el. Egyedi születésnapi meghívóinkkal szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy már az ünnepnapra való készülődés is igazán emlékezetes legyen, és akár emléknek is el lehet tenni. A meghívóra lehet választani születésnapi idézetek, születésnapi meghívó szövegek háttereink közül, de saját fényképet is rá lehet varázsolni, hogy egyedi, különleges meghívót nyújtsunk át a vendégeknek. Bármely formátumban  tudunk születésnapi meghívót készíteni, a pausz tekercsestől a francia méretben hajtogatottig, de egyedi kéréseket is megvalósítunk.

Születésnapi meghívó ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.

Pausz tekercses: 380 Ft/db

Üvegcsés: 550 Ft/db

Összes többi meghívó: 390 Ft/db boríték nélkül

100 db felett kérjétek egyedi árajánlatunkat!
Nincs minimális rendelési darabszám!

Borítékok opcionálisan 10-50 Ft./db. között!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

Születésnapi meghívó   Születésnapi meghívó

Szülinapi meghívó   Meghívó születésnapra 

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető! Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni meghívótokat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok meghívóinkból.

Vissza