Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Catalog Invita?ie » Invitatii » Diploma » Keresztvágott meghívó

Keresztvágott meghívó

Keresztvágott meghívó

Keresztvágott ballagási meghívók, diploma meghívók

Keresztvágott ballagási meghívó kollekciónk egyik legnépszerűbb darabja. A hajtogatott meghívó első oldala átlósan kerül vágásra, így születik meg a különleges forma. A ballagás idézet, illetve a szöveg nagy része a belső oldalra kerül. Ebben az esetben is igyekeztünk széles választékot biztosítani, több száz idézet, meghívó szöveg és háttér, grafika közül válogathattok, az exkluzív, elegánstól a vicces, bohókásig, a hagyományostól a különlegesig, de hozhattok saját fotót is iskoláról, magatokról, az osztályról, így lesz igazán egyedi a meghívás.

Meghívó ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

550 Ft/db. boríték nélkül!

Borítékok opcionálisan 20-70 Ft./db. között!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett születési értesítő elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Bármilyen más színvilággal ( pl.: más betűszín és szalag ) és mintával is rendelhető ezen meghívónk!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Vissza